Saturday, September 22, 2012

WMF is back! September promotion. - CLOSED

WMF Cookware set for sale. 
Open for sale until  2 October 2012

Deposit 60% is needed for serious buyer.
Delivery will be made within 1-2 weeks.
Email me for further detail.

Gourmet Plus - 4pc
24cm low casserole
16,20,24cm high casseroles


Diadem Plus - 4pc
24cm low casserole
16,20cm high casseroles
16cm saucepan


Diadem Plus - 5pc
16,20cm low casserole
16,20,24cm high casseroles

 
Quailty One - 4pc
16,20,24cm high casseroles
16cm saucepan

 Saphir - 8pc
20,24cm high casseroles
16cm saucepan
24cm frying pan
Chopping board, Lifter
Chef Knife, Vege's Knife

 Diadem Plus -3pc
16,18,20cm saucepan

Perfect Plus Senior Set
6.5L Pressure cooker
3.0L Pressure pan


Friday, September 21, 2012

Visions - CLOSED!

These are my favourite! :)
For those who are interested, please contact me.
60% deposit is required. Give me 1-2 week for delivery.
While stock last.


Skillet 23cm



2.5L Covered Cookpot


3.5L Covered Cookpot



5.0L Dutch Oven


Corelle cutlery set

Set kutleri ni milik seorang customer. Saja nak tayang kat blog sebab nampak cantik. :)
Tuan punya jangan marah yer...

Lilyville cutlery set -12pc



Thursday, September 6, 2012

Anyone interested? - CLOSED

Assalamu'alaikum dan salam sejahtera,

Last week semasa saya mengambil barang dari supplier, saya terpandang beberapa set barang dari promosi yang lepas, masih ada di tangan supplier, tapi memang tak banyak, mungkin ada 1 @ 2 utk setiap design.
So... saya nak offer kepada sesiapa yang berminat utk membeli brg seperti di bawah ni. Siapa cepat dia dapat.

Harga memang harga promosi yang lama. Untuk makluman semua, harga Corelle dah naik. Ada juga yang bertanya kepada saya, 'harga kat langkawi dgn yg kat blog mana murah?' . Aduhai... untuk saya, no komen, terserah. Saya cuma nak terangkan kepada semua pengunjung, saya dptkan terus dari supplier, yang juga supply brg Corelle kepada supplier terbesar Malaysia, boleh? So, barang yang saya advertise akan saya ambil baru dari supplier.

So, tengok2, fikir2 dulu ya? Emel saya jika berminat sebelum 8/9/12 ni (if possible) ... terima kasih.


Corelle Morning Blue (LIMITED SET, pls email me for further info, tq)
- 20pcs




Luminarc Water Color (LIMITED SET, pls email me for further info, tq)
- 19pcs (6pc 25cm plate, 6pc 20cm plate, 6pc 19cm soup plate, 1 big plate/bowl)


(for illustration only)