Wednesday, July 25, 2012

Beautiful Bawal (Voile)

Saya ada menjual tudung bawal edisi raya yang berkualiti dengan harga sgt istimewa. 
Jika berminat sila kunjungi  Almari Saya . Tudung bawal ini, adalah bawal Jepun, tidak mudah renyuk, mudah nak dipakai, lembut, dan warna yang sgt cantik. Jom tengok!

Bohemia, Queen Anne untuk raya! - CLOSED

Pre- Order sebelum @ pada 8 Ogos 2012.
Sebarang kelewatan tidak akan dilayan bagi memastikan barang yang dipesan tiba ke tangan tuan2 punya sebelum raya, InsyaAllah.

Queen Anne - 4pc Round Party Set
*setiap bekas adalah kaca, boleh letak biskut raya etc


Queen Anne - Round Tray


Bohemia - 22cm Miranda Fruit Bowl


Bohemia - 18cm Calypso Bowl


Soga Glass - Diamond Cake Dome Set


Monday, July 23, 2012

Selamat Berpuasa

Selamat berpuasa kepada semua pengunjung beragama Islam. Semoga ibadah kita pada tahun ini lebih baik dari tahun-tahun yang lepas. Kepada yang bukan Islam, jangan lupa ke pasar ramadhan, banyak makanan yang best-best ada kat sana. :)

Ahlan Wasahlan Ya Ramadhan...

Friday, July 13, 2012

Mid July 2012 Promotion - CLOSED

OPEN FOR PRE-ORDER UNTIL 18 JULY 2012

Le Creuset
Stoneware Mini Heart Ramekin - 2 unit with rectangular tray


Le Creuset
31cm Cast Iron Oval French Oven


La Gourmet
Sakura 0.58L Thermal Food Jar & 0.5L Thermal Flask



Bormioli
20pc Dinnner Set


Saturday, July 7, 2012

Corelle July 2012 - CLOSED

Promotion - While Stock Last!
Advance payment 60%.
Items will be deliver in 1-2 weeks once balance payment is cleared.

Herb Country - 18pc



Feel free to browse previous posts for other Corelle promotion. TQ.

Bila tokey bercerita...

Salam sejahtera...

Terima kasih berkunjung ke sini.
Sudah lebih dari satu tahun saya menjalankan biz online ini.
Alhamdulillah maklum balas yang diterima yang amat menggalakkan.
Terima kasih juga kepada return customer yang sudi berurusan dengan saya.
Saya percaya hubungan baik yang antara saya dengan customer akan membantu biz online akan terus bertahan, InsyaAllah.

Bagaimanapun, masih ada yang ragu-ragu dengan cara saya berurusan, yela... duit tu. 
Bukan seringgit dua, tapi ratus-ratus, lebih dari itu pun ada. Kepada yang masih ragu dengan cara penghantaran, setakat ini alhamdulillah tiada masalah lagi, kurier sampai dengan selamat. 
Jika ada barang yang tiada stok, saya akan pulangkan wang customer. Tiada dalam kamus hidup saya untuk mengebas duit orang. 

Saya juga berharap bakal customer juga berlaku adil dengan saya. Biz online ni, macam2 orang pun ada. 
Tanya macam nak rak, tapi... nan ado... So, kalau mereka cuma mahu test, nak main-main, saya dah tau bila emel mereka ni masuk ke inbox saya. Hehehe... Biarkan... customer always right kan? Kalau orang lain sure dah meroyan. Hahaha... 

Oklah... terima kasih sudi membaca... :)
Jika ada nak bagi feedback, bole emel saya ya? 
TQVM!

Tuesday, July 3, 2012

July 2012 Promotion - CLOSED

Open for pre-order until 10 July 2012

Corelle
Design: Warm/Cool Pansies Round Casseroles- 6pc

WMF
12pc cutlery set
WMF 
Gala Plus  
- 20cm low casserole with cover
- 16cm, 20cm, 24cm high casseroles with cover


WMF
Quality One - 4pc

- 20cm low casserole with cover
- 16cm, 20cm, 24cm high casseroles with cover

WMF
Diadem Plus - 3pc
-20cm low casserole with cover
- 16cm high casserole with cover
- 16cm saucepan with cover