Saturday, November 3, 2012

Edisi kemaskini hujung tahun.

Salam sejahtera semua...

Malam hari ni rasa rajin nak explore dan godek-godek fungsi blogspot dan nak ubah wajah blog sikit-sikit. So ni la hasilnya... hehehe... Cantik ke tak, harap tak buruk sangat. Yang penting mesej nak promote barang-barang dapur sampai kepada kitchen appliance lovers. Sebarang komen boleh emel saya, takde nak kecil2 hati, sentap je sikit kut. Hehehe...

Untuk makluman, kawan2 di blog list saya akan menjalani proses saringan (kes terajin). Saya akan ke blog mereka dan jenguk2 kut2 link saya ada tak kat blog mereka. Kalau ada, ok lor... kalau takde link saya, saya mintak sudi la kiranya letakkan link saya, kalau tak berminat nak letak, terpaksa la saya remove link dorang kat blog ni. Bukan apa, kengkadang ada kawan2 blog yg buat house cleaning dan terbuang link blog kawan2 lain seperti saya ni. So... macam tu la lebih kurangnya...

Ok, selamat malam...
Anie.

*update 5/11/12: rondaan ke link blogger telah dibuat... beberapa terpaksa dilenyapkan.

No comments:

Post a Comment