Thursday, September 6, 2012

Anyone interested? - CLOSED

Assalamu'alaikum dan salam sejahtera,

Last week semasa saya mengambil barang dari supplier, saya terpandang beberapa set barang dari promosi yang lepas, masih ada di tangan supplier, tapi memang tak banyak, mungkin ada 1 @ 2 utk setiap design.
So... saya nak offer kepada sesiapa yang berminat utk membeli brg seperti di bawah ni. Siapa cepat dia dapat.

Harga memang harga promosi yang lama. Untuk makluman semua, harga Corelle dah naik. Ada juga yang bertanya kepada saya, 'harga kat langkawi dgn yg kat blog mana murah?' . Aduhai... untuk saya, no komen, terserah. Saya cuma nak terangkan kepada semua pengunjung, saya dptkan terus dari supplier, yang juga supply brg Corelle kepada supplier terbesar Malaysia, boleh? So, barang yang saya advertise akan saya ambil baru dari supplier.

So, tengok2, fikir2 dulu ya? Emel saya jika berminat sebelum 8/9/12 ni (if possible) ... terima kasih.


Corelle Morning Blue (LIMITED SET, pls email me for further info, tq)
- 20pcs




Luminarc Water Color (LIMITED SET, pls email me for further info, tq)
- 19pcs (6pc 25cm plate, 6pc 20cm plate, 6pc 19cm soup plate, 1 big plate/bowl)


(for illustration only)




No comments:

Post a Comment