Wednesday, January 4, 2012

Selamat tahun baru 2012 !

Selamat tahun baru 2012 kepada semua pengunjung blog ini...
Lama sungguh tak update promosi barang2 dapur ni, kemalasan melanda...
Tapi... insyaAllah 1-2 hari ni saya akan update promosi periuk belanga WMF.
Ada sedikit kerja editing nak dibuat (tak siap sejak tahun lepas, hehehe)

Baru2 ni saya ada terbaca di surat khabar, pembeli online kena tipu oleh penjual online.
Bukan sedikit, RM500 jugak tu! Kesian kepada pembeli tersebut.
Penjual aka penipu tu, secara tak langsung dah burukkan nama2 penjual2 online lain seperti saya, dan kawan2 penjual yang lain.
Justeru itu.... saya KENA daftarkan juga perniagaan saya ni kat ROC.
Asyik tangguh2 je... Harap2 future customer dan existing customer akan terus yakin dengan saya.
Terima kasih kepada semua customer dan pengunjung2 semua! :)

Anie.

No comments:

Post a Comment