Friday, June 24, 2011

Jualan Penghabisan Stok!

Satu item saya tawarkan untuk penghabisan stok.

Jenama: TEFAL (Baru dan TEFAL ORI)
24cm sautepan - 1 unit
RM 120.00 with free postage







Pat pat siku lipat, siapa cepat, dia yang dapat! :)

Welcome... Welcome back!

Welcome to my blog... especially for new visitors. For former/current visitors, i really appreciated your support to my blog. (adeh terkial2 nak tulis omputih... lama tak mengarang). As you know, the promotion just ended, however if you want to place an order for the same item as in the previous promotion, pls do not hesitate to contact me via email r_ann2003@yahoo.com . The price probably slightly different, meaning: I will let you know the new price and  available stock later.

Thanks... :)
Anie.

Tuesday, June 21, 2011

Last call !

Dear friends,

Promosi WMF kali ni akan berakhir 2 hari lagi. Sila hubungi saya segera jika berminat ye?
Saya menjamin barangan WMF ni sgt berkualiti tinggi dan sape2 suka masak2 tu, konpem puas hati.
Boleh perasan jadi chef kat hotel jap. :)  .

Ops lupa.. seingat pembacaan saya, 18/10 cromargan stainless steel ni, macam... ke'kilatan' pada periuk. Shining pada periuk, sampai boleh nampak muka sendiri. Serius!!!  Apa kata try amik periuk (kuali hitam tak kira ye) kat dapur tu jap, try tgk, bole tak nampak muka sendiri? Hahaha... kalau boleh nampak, bagusla. Kalau tak nampak... well...  jemput order dengan saya, :p ... InsyaAllah saya akan dapatkan barang yg menjadi idaman anda. Kalau le stok dah abis, dan korang pun dah byr, saya kembalikan semula duit anda. Mmmm... saya takut makan duit yg tak halal bagi saya ni.

Ok ye kawan2... cau cin cau dulu....
(Kalau ada pertanyaan, sila emel saya, nak komen kat bawah ni pun boleh... err... better emel  :) )

Anie.

Tuesday, June 14, 2011

Promosi WMF lagi! Sehingga 23 June 2011. CEPAT! - CLOSED

Diadem Plus 6pc cookware set
16cm, 20cm low casseroles with cover.
16cm, 20cm, 24cm high casseroles with cover
24cm frying pan




Gala Plus 4pc cookware set 
20cm low casseroles with cover
16cm, 20cm, 24cm high casseroles with cover




26cm Ceramic Frypan 




28cm Ceramic Frypan




Favorit Cromargan 18/10 high quality stainless steel frying pan  
20cm frypan



24cm frypan




28cm frypan




28cm Ceramic Oven Pan




Perfect Plus Pressure Cooker set of 2 
4.5L pressure cooker, 3.0L pressure pan



Perfect Plus Senior Set 
6.5L pressure cooker, 3.0L pressure pan



Perfect Plus




Perfect Plus Junior set 
4.5L pressure cooker, 3.0L pressure pan




Palermo 30pc cutlery set

Promosi Terbaru sehingga 22 June 2011 - CLOSED

Brand: WMF (Germany)
  
Diadem Plus
3pc cookware set : 20cm low casserole, 16cm high casserole, 16cm saucepan with cover 




Diadem Plus
3pc cookware set  20cm, 24cm casserole with cover, 16cm saucepan without cover




Diadem Plus
4pc cookware set 16cm, 20cm low casserole with cover 16cm, 20cm high casserole with cover  



Wednesday, June 8, 2011

Promosi Corelle Rosetta - CLOSED

Promosi set Corelle Rosetta sehingga 11 Jun 2011.


20pc Set Corelle Rosetta (seperti dalam gambar)