Tuesday, December 13, 2011

Open for Pre-order (until 22 Dec 2011): QUEEN ANNE, LA GOURMET

Please email me for further detail ya? :)

A) La Gourmet - Cast Iron 20cm casserole
     (Free 25cm La Gourmet frypan)



B) Queen Anne - Silver-Plated Oval Casserole with cover    
   
C) Queen Anne - Silver-Plated Rectangular Casserole with cover and warmer
 

Monday, November 28, 2011

Promosi Corelle datang lagi...

Terbuka untuk belian dan tempahan sehingga hujung tahun 2011. Sila baca T&C dulu yer sebelum membuat pembelian/tempahan. Terima kasih. :)
~Happy viewing~


Festive cookie keeper 
- 6pc   






Morning Blue - 20pc  






Olive Garden - 6pc 
2pc petite pan set 700ml with glass n plastic cover 
3L covered casserole   






Pastel Touch 
3.25L Round and covered casserole 
free: 2pc Corelle Square Round,  23oz bowls  






_____________________________________________________________________


SPECIAL SECTION


Saya ingin memaklumkan kepada pengunjung2 blog ini bahawa, rakan blogger saya Rynn sedang membuat promosi untuk Premium Beautiful corset dengan harga yg sangat BEST untuk tujuan mengumpul dana kebajikan. Rasanya ramai sudah tahu tentang korset ni kan? Jika ingin tahu lebih lanjut bolehla ke blog beliau seperti dibawah ini. Membeli sambil menyumbang. :)
www.iamrynn@blogspot.com

Monday, November 21, 2011

Promosi November 2011 - TAMAT

Selamat datang kepada semua pengunjung... :)
Untuk promosi kali ini, belian dan tempahan dibuka sehingga 13 Disember 2011 @ selagi stok masih ada.

Bohemia 
Miranda Bowl - 22cm     


Royal Albert 
1 pair of Cup n saucer     



Narumi Rose 
Tea Time set - 6pc, consist of 2 cups n saucers, cake plates       




Narumi
Mug collection     
(can choose color/design)


Royal Doulton 
Bunnyskins Money Ball     


Wedgwood 
Jasper Conran - KILIM tea cup & saucer - Boxed pair  


Pengumuman

Assalamu'alaikum dan salam sejahtera...

Disebabkan ada permintaan untuk barang Corelle (yg telah tamat promosi Oktober lalu), maka saya buka semula untuk belian dan tempahan. Harga akan saya letakkan semula di post yg berkenaan (cek semula post kat bawah).... So, cek harga kat sana yer? :)

Terima kasih.

Sunday, November 13, 2011

Promosi WMF sehingga 16 Nov 2011 - TAMAT PROMOSI

Terbuka untuk tempahan sehingga 16 Nov 2011. 

Diadem Plus 3pc cookware set
20cm low casseroles with cover
16cm high casseroles with cover
16cm saucepan



26cm ceramic frying pan



28cm ceramic oven pan



28cm ceramic frying pan



32cm Deep Chinese Wok
5-ply Cromargan high quality stainless steel with steam release handle

Friday, November 4, 2011

Salam Aidiladha

Assalamu'alaikum dan selamat sejahtera kepada semua pengunjung blog ini. Terima kasih kerana sudi datang dan terus datang ke blog ini. Dapat cuci2 mata... dan kalau berkenan boleh order kan? Alhamdulillah... :)

Hari esok last untuk order untuk promosi yg paling baru.
So, masih sempat kepada sesiapa yg berminat nak order.
InsyaAllah next week lepas raya saya akan letak promosi yang terbaru, so stay tune ok?

Saya ucapkan selamat menyambut hari raya korban, semoga selamat dalam perjalanan pergi dan pulang dari mana2 destinasi yang dituju. Kepada yg buat korban, boleh la hantar skit rendang daging korban kat saya. Hehehehe....

Selamat hari raya!
Anie.

Monday, October 24, 2011

Promosi Scanpan, WMF, Narumi, Bohemia - TAMAT

Promosi untuk Scanpan bermula sekarang sehingga 28 Oktober 2011 & WMF, Narumi, Bohemia sehingga 5 November 2011. Terima kasih.


Scanpan Classic 
34x22cm Small rooster




24cm Frypan with lid         




26cm saute pan with lid         



Scanpan Impact 
Stockpot - 24cm/7.2L 


High Grade Stainless Steel Stockpot  



WMF (Germany)
Diadem Plus casseroles set 
16cm, 20cm low casseroles 
16cm, 20cm high cassereles   


Parma 24pc cutlery   




Palermo 30pc cutlery 




Bohemian
6pc Cortina high tumblers set  




Narumi
10pc cup and saucer set




*Photo credit to Scanpan.com

Friday, October 14, 2011

Corelle Lilyville and Sakura dinner set

Ready stock for Lilyville, 2 sets available. 
Price: RM 380.00 with postage
(rasanya... harga ni termurah di pasaran.. kat tempat lain around RM400+... :) )


16pc DINNER SET
-6pc dinner plate, 6pc bread n butter
-2pc soup plate, 1pc serving bowl
-1pc oval plate

Wednesday, October 12, 2011

Promosi Corelle Oktober 2011 (sehingga 22 Oktober 2011) - DIBUKA SEMULA!!!

Cantik-cantik design yang baru ni. Jom layan...



Set Lilyville 21pc



Set Rosetta 16pc


Rosetta Casseroles - 1.0L, 1.5L, 3.0L



Rosetta Petite Pan Set, 700ml


Sakura Casseroles, 1.5L, 2.0L


Set Smooth18pc



Olive Garden 20pc
(dinner plate, soup plate, bread n butter plate, cup n saucer)



*Price including postage

Tuesday, October 4, 2011

Royal Doulton in the house! - PROMOSI TAMAT

Kali ni terasa feeling2 royalty macam tu... :)
Oklah, sila2 mencuci mata, nak order pun boleh, sebelum 14 Oktober 2011.
Sila baca T&C sebelum menempah. Terima kasih...
Happy viewing! 


100years 
5pcs cup n saucer set   




100 years
Mug



Moonlight rose 20pcs set 
Plate 27cm x 4, plate 20cm x 4 
Plate 16cm x 4, Tea cup & saucer x 4   



Moonlight rose 
Coffee cup n saucer 

Chiffon tea pot set 
Tea pot, sugar, creamer   



Val D'or Montrose 
Mug, 18cm plate (4pcs each)     



Hartington tea pot set 
Tea pot, coverd sugar, creamer jug  




MAKLUMAN
***harga termasuk pos
**setiap pembelian akan menerima special GIFT 
*pesanan akan dihantar selepas 20 Oktober 2011, InsyaAllah.

Tuesday, September 27, 2011

Misi untuk menambah buku... mana tau boleh dpt IPAD 2... :)

Klik sini untuk maklumat lanjut...

Makluman Buat Pengunjung2

Terima kasih sudi menjengah ke blog biz saya ini. Saya sangat menghargai kunjungan tetamu2 saya. :)


Sekiranya ada yg berkenan di mata dan di hati... tetapi tarikh promosi dah expired, silalah menghubungi saya untuk pertanyaan, sama ada untuk buat pre-order @ atau pertanyaan2 yg berkaitan dgn item yg saya telah paparkan. (Jika perkara yg nk ditanya takde dlm promosi2 saya sebelum ini, mahap yer.. tak dapek nak nolong... )


So, feel free to contact me via email: r_ann2003@yahoo.com.


Terima kasih sekali lagi! :)


Anie.

Friday, September 16, 2011

Extra Promotion for September 2011 - CLOSED

Corelle Dainty Flora
12pc
Price: RM 350.00 with postage

Corelle Dainty Flora
16pc
Price: RM 380.00 with postage

Saturday, September 10, 2011

Corelle dan Corningware Lagi!

Promosi untuk tempahan bermula sekarang sehingga 22 September 2011.


Warm Pansies
16pc Dinner Set



SHE - 6pc casseroles
0.8L, 1.25L, 2.25L



Corelle European Herb
18pc Dinner Set



Corelle European Herb - 6pc casseroles
1.0L, 1.5L, 3.0L casseroles with glass cover



Corelle Just White 
1.5L, 3.0L casseroles with glass cover and plastic cover



Corelle Winter frost white 
21pc square round set




PWP

Corningware
Design: Warm Pansies
700ml petite pan set with glass, plastic cvr

Thursday, September 8, 2011

Premium Kitchen Appliance Promotion Now On! - CLOSED

Promosi untuk tempahan dibuka sehingga 20 September 2011.
Happy viewing! :)


Henckels
2 Point Chinese Chef Knife




Henckels
Cologne Knife - Block Set of 5  




WMF
24pc Palermo Cutlery Set




Le Creuset
26cm French Oven




Le Creuset
32cm Rectangular Dish